Boligvarme til hyggelige priser

Å varme med oljefyring gir stabil og god varme. Vi leverer varmen som gjør vinterårstiden til en lun og koselig årstid. I tillegg sikrer oljefyringen deg faste energipriser.

 

Oljefyring

Angel_Tux.png (321×306) Oljefyring er uten tvil en av de aller beste måtene å varme opp hjemmet på. Er du så heldig at du har et fyringsanlegg eller parafinkamin installert i huset ditt, kan du sikre deg en fast energipris på oppvarmingen. Da slipper du å tenke på høye strømpriser i vinterperioden. Hvorfor flytende varme? Fordi du får et sunnere inneklima og bedre varmekomfort. Les mer her. Se også artikkel i VG her om panelovner og astma.

 

Ekstra rabatt!

 

Er du medlem hos Huseiernes Landsforbund (HL)? Som medlem hos HL får du 30 ø/l inkl. mva. i rabatt ved kjøp av parafin og fyringsolje hos oss. Rabatten gis direkte på faktura. Er du ikke medlem i HL, men ønsker å vite mer, klikk her.

 

Medlemmer i LO favør får 10 ø/l inkl. mva. i ekstra rabatt. Rabatten gis direkte på faktura.

 

 

coopkort

Medlemmer i COOP får 15 ø/l inkl. mva. i ekstra rabatt. Husk å oppgi kortnummer ved bestillingen.

 

 

Propan?

Vi lagerfører propan. Trenger du litt gass til grillen i tillegg til brensel, så si i fra, så tar sjåføren med seg en flaske til deg. Vi har husholdningsflasker 11 kg jernflaske,11 kg husholdningsflaske, 10 kg kompositt.

 

 

   

Sele Servicesenter | Vollvegen 2, 4354 VOLL | 51 42 02 13 mob: 970 92 604| post@oljesenteret.no

Copyright © 2008. Designed by SAN